• Pentru a nu avea nici o surpriză neplăcută şi pentru ca activitatea pe site să fie într-un mediu ambiant cât mai plăcut vă rugăm insistent să citiţi regulile site-ului :
 • Nerecunoasterea regulilor nu scuteste pe nimeni de sanctiuni . Este de datoria voastra sa le cititi.

 

Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor fisiere complete si partiale despre materialele internationale punand la dispozitia publicului fisierele spre descarcare gratuita.
Cu toate acestea insa, toate fisierele, informatiile sau orice alte date cuprinse in http://TheFiles.uCoz.com sau in orice alt produs care este realizat si promovat de site-ul nostru nu reprezinta activitate de piraterie.
TheFiles.uCoz.com nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea fisierelor, informatiilor sau orice alte date furnizate de noi .

 

 

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie..
 
 1. Prin accesarea siteului TheFiles.uCoz.com aflat la adresa http://TheFiles.uCoz.com sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, va obligati sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia voi ati fost de acord.
 2. In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti si sa nu mai accesati acest site.
 3. Orice acces al http://TheFiles.uCoz.com va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in pasi de mai jos.
 4. Adrese web (weblinks)
 5. Pe aceasta pagina sunt afisate legaturi catre alte pagini web pentru care nu isi asuma nici o responsabilitate. De asemenea TheFiles.ucoz.com nu are nici o influenta asupra continutului de pe aceste pagini web care sunt afisate prin legaturi (link exchange) pe paginile http://TheFiles.uCoz.com
 6. Acest site nu incalca legea si nu este creat pentru scopuri ilegale. Nici un fisier nu este stocat pe serverele noastre. Fisierele apartin autorilor/proprietarilor si au fost facute public pe site-uri de upload fisiere.
 7. Toate fisierele in format digital,video,zip, prezentate public pe acest site au un rol strict distractiv, iar utilizatorul, odata cu accesarea acestui website, isi asuma obligatia de a le sterge dupa cel mult 24 de ore de la ora descarcarii.
 8. De altfel, nici un fisier in format digital,video,zip nu este gazduit direct de catre http://TheFiles.ucoz.com
 9. Proprietarii website-ului "http://TheFiles.uCoz.com” nu isi asuma nici o responsabilitate pentru scopul utilizarii fisierelor dupa descarcarea lor.
 10. In semn de solidaritatesi respect pentru autori/proprietarii acestuia va invitam sa cumparati jocurile , filmele.. , preferate in original de la dealer-ii autorizati.
 11. Orice reproducere,integrala sau partiala, a materialelor de pe acest website pentru utilizare pe alte websiteuri sau forme ilegale de vanzare este complet interzisa si se pedepseste conform Legii.

 

 

 

 • Reguli Generale : Incalcarea acestor reguli va duce la ban permanent !

 

 

Accesul la acest site este un privilegiu, nu un drept, si acesta poate fi revocat pentru orice motiv .
Nu sfidati moderatorii, administratorii .
Sunt interzise username-uri care seamana sau imita un username al unui membru al stafului.
Nu este permisa reclama in avatar, username, comentariu, PM etc.
Sunt interzise discriminarile religioase, etnice, rasiale, sexuale in comentarii, avatar, username, profil utilizator etc.
Este interzisa propaganda simbolurilor care, prin caracterul lor, promovează ideologii fasciste, naziste, rasiste ori xenofobe.

 

 • Reguli Generale : Activitatea pe site si mesajele private

 

Limbajul agresiv, vulgar in comentarii va fi sanctionat cu ban temporar/permanent .
Nu este permis sa faceti flame (atac verbal si/sau insultă către alt utilizator)
Nu se permit PM-uri agresive sau continand injurii.
Nu se permit PM-uri cu continut comercial sau orice fel de invitatie nesolicitata.

 

 • Reguli Download : Sectiunea Jocuri Torrent

 

După ce terminați un download, nu închideți clientul dumneavoastră de torrente (µTorrent, BitComet, Deluge etc); lăsaţi-l pornit, astfel încât el să distribuie şi altora informaţia de care vă bucuraţi dumneavoastră, iar in aces fel torrentele nu vor mai murii.

 

 • Reguli Generale - Avatare

 

Nu folosiţi imagini cu conţinut pornografic, religios, fascist, nazist, rasist, xenofob, cruzime faţă de oameni şi animale sau o imagine ce ofensează în mod direct un alt user.
Fără reclamă la avatar, inclusiv promovarea propriului profil, ban permanent.

 

 • Reguli Generale - Comentarii

 

Comentariile ce conţin cuvinte fie ele cenzurate sau insulte la adresa unui alt user, nu sunt admise. Nu veţi primi un warning pt asta, contul dvs pe site va fi banat fără drept de apel!
Limba permisă în comentarii: Româna, Engleza.
Comentariile de prisos vor fi şterse iar dvs atenţionat. Asiguraţi-vă că nu comentaţi doar de dragul folosirii tastaturii.
Dacă nu vă place un torrent nu sunteţi obligat să îl downloadaţi, deci nu postaţi comentarii dacă nu vă place torrentul respectiv! Exemplu: "Ce torrent de rahat", "De ce urcaţi torrente idioate?", "Torrent inutil" etc.
Este interzisă postarea adreselor e-mail/ID-urilor personale.
Este interzisă postarea videoclipurilor care au ca si scop reclama la propriul video, gameplay etc.

 

 • Reguli Generale - Profil

 

Puteți pune ce vreți in profil, în afară de:
1. Link-uri către alte site-uri
2. Link-uri sau bannere către site-uri PTC, MLM (concursuri tip mafiotul,maimuța,porcușorul, trimeti 5 lei in plic la 5 persoane, cine strange mai multe click-uri castiga etc.)
3. Cuvinte jignitoare aduse la adresa unor useri sau staff-ului
4. Este permisa reclama cu bun simt, la un site sau activitate proprie, cu conditia sa nu sari calul; daca esti nesimtit, ex postezi comentarii degeaba doar ca sa faci trafic pe profil -> ban temporar / permanent